.comment-link {margin-left:.6em;}

24.6.05

 

Αποτάσσομαι, ωρέ!

Ξεκίνησα να γράφω σε ελληνικό μπλογκ γιατί ζήλεψα την helion, την mor και, κατά κάποιον τρόπο, τον kukuzelis και τον πάλαι τότε dystropoppygus. Κι ούτε τους ξέρω προσωπικά κιόλας, ούτε γράφω σε αθηναϊκό φύλλο ευρείας κυκλοφορίας (λ.χ. το delica). Άρα, δε βλέπω τον λόγο να αρχίσω τώρα να ασχολούμαι με μπουρμπούτσαλα (δίκιο έχει ο τέττιξ).

Παραμένω λοιπόν πιστός στα εξής
Eσωστρέφεια, κυνισμό, αυταρέσκεια, ναρκισσισμό, πλήξη, ψυχαναγκαστική ανάγκη για ακόμη πιο γρήγορη διασημότητα, έλλειψη πρωτοτυπίας, ελάχιστες νέες ιδέες.
('Νέες Ιδέες'. Παλιό σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας. Ή του ΠΑΣΟΚ; Όλο τα μπερδεύω αυτά τα δύο.)

Gonna get myself a life now, δηλαδής καμμιά μυτιά κόκα (αυτό εννοείται μάλλον με το 'life').
Comments:
Αμαν κι εσύ βρε Sraosha μας, να κατηγορήσεις αμέσως το μαλα... (ουπς... σορρυ!) τον άνθρωπο που μας παροτρύνει να αποκτήσουμε καινούρια ζωή... Άκου εκεί "καμιά μυτιά κόκα"! Μπορεί να εννοεί να κάνουμε περισσότερο σεξ ο άνθρωπος. Που για να είμαι ειλικρινής, ακόμα κι εγώ που ανεβάζω ποστ στη χάση και στη φέξη, μπαρμπούτσαλα σεξ κάνω...
 
Sraosha, keep blogging!!!
 
Αυτό με την κόκα είναι πιο εύστοχο από,τι φαίνεται.Όταν ψάχνεις διαφορές...
 
Είδες λοιπόν, καμιά φορά η ζήλια (έστω αυτή, η κατά κάποιον τρόπο) μου βγαίνει σε καλό. Να σας πω τώρα ότι το καλό είναι ότι είμαι ευτυχής που σας διαβάζω; Μπα, τα 'χουμε ξεπεράσει αυτά....Μ' έχουν κουράσει κιόλας αυτά τα γκετελάιφ έντυπα.
 
Πάλι έχασα τον καυγά (4 points για την κατηγορία εσωστρέφεια), αλλά ειλικρινά, ήμουν απασχολημένη με το να ζω έντονα την ίωση μου (3 points για την κατηγορία πλήξη).
Σραόσα, σόρι που συνεισέφερα έστω και άθελά μου στο να μετατραπείς σε μίσθαρνο όργανο καταπίεσης της επανάστασης των ευφυών πιτσιρικάδων (κλισέ παλιό όσο και το νετ) και καταστολής της καλλιτεχνικής δημιουργίας, για να μην αναφέρω την απειλή που αποτελείς για τη μισθωτή δημοσιογραφία.
Μια και ανήκω στην ηλικιακή ομάδα που τόσο εύστοχα ανέφερε ο κος Π. και ενώ εσύ σνιφάρεις, ελπίζω να προλαβαίνω να στηθώ να φάω τη σφαλιάρα που μου αναλογεί από οργισμένο 18-χρονο πριν εκραγώ σε πανδαισία σεξ και δημιουργικότητας - αν το μπλογκάρω κιόλα λέει, θα πλουτίσω απο τις διαφημίσεις του γκουγκλ. Χ-α.
 
Για να πω και κάτι σχεδόν σοβαρό - είμαι σίγουρη πως και άλλοι θα αναρωτιώνται όπως και γω γιατί να συμπεριλαμβάνεις ένα χμ, οκ, πραγματικά εσωστρεφές σχεδόν σε βαθμό αυτισμού και σποραδικό στην ανανέωση μπλογκ στις επιλογές σου.
Σε κάθε περίπτωση όμως, χαίρομαι αυτές τις παράλληλες πορείες και ευχαριστώ.
 
γιατί να συμπεριλαμβάνεις ένα χμ, οκ, πραγματικά εσωστρεφές σχεδόν σε βαθμό αυτισμού και σποραδικό στην ανανέωση μπλογκ στις επιλογές σου.

Γι' αυτό.
 
Ο Μεσιέ Πανόπουλος ειναι συνομηλικός σας...εγω είμαι νεος...Αλλά δεν έχει πλάκα ένας 45αρης να φωνάζει τόπο στα νειάτα χωρίς ο ίδιος να κάνει τόπο!!!

Πανόπουλε που δίδασκες και τον τόπο εκράτεις!!!
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?