.comment-link {margin-left:.6em;}

17.1.06

 

Καλαί συστάσεις

Πνιγόμαστε: εγώ ανέλαβα και εξωτερική εργασία, παράλληλα με το κονσομασιόν, αλλά μόνο για τα λεφτά, ενώ ο Rakasha ασχολείται με γκόμενες, αλλά όχι (μόνο) με τον τρόπο που νομίζετε.

Στεγνώσαμε: μέχρι και στο ίνμποξ μου ησυχία, γενικά δε γράφουνε πολύ οι μπλογκάδες τώρα τελευταία. Είναι κι αυτό το μεθεόρτιο στίψιμο, περάσαμε δεν περάσαμε καλά, έχει και δουλειές ο κόσμος, δε βγαίνει κιόλας.

Όθεν, συνιστώ να διαβάσετε τη συναρπαστική σειρά του Κουκουζέλη (ναι, πάλι αυτός, αφού γουστάρω, τι θέλετε τώρα;) περί αυτογνωσίας, λεπτοφυών διαφορών και (όχι πάντα φαιδρών) παρεξηγήσεων. Μια και είστε εκεί, κοιτάξτε και μια πολύ ενδιαφέρουσα σύνοψη, που δυστυχώς έμεινε ασχολίαστη, όπως συμβαίνει πολλές φορές με σημαντικές κουβέντες. Ενώ άμα ήταν καμμιά Ιερά Σύνοψη του Χοιροβοσκού (γεια σου μπατζανάκη!), θα σας έλεγα εγώ: 144 comments, και βάλε... ;-Ρ
Comments:
Σιγά που ο Rakasha ασχολείται με γκόμενες. Οι γκόμενες ασχολούνται με αυτόν. Ξέρω μάλιστα μερικές που κάλλιστα θα του κουβάλαγαν τις βαλίτσες ως την Ινδία, αλλά όχι (μόνο) με τον τρόπο που νομίζετε.

Καλημέρα! Ομοίως και στα γούστα σας.
 
Αγαπητή mor,

εάν υποψιαστώ πως θα μου δώσετε τη θεσπέσια ευχαρίστηση να κουτσομπολέψουμε τον Rakasha από αυτό εδώ το βήμα...
 
Κάτι που δεν κουτσομπολεύω ποτέ από του βήματος, κάτι ξεκίνησα να διαβάζω Κουκουζέλη, φοβάμαι ότι δεν θα σας δώσω αυτή την ευχαρίστηση. Αφήστε δε που θα ήταν όλη δική μου. (Αστειάκια.)
 
+που
 
+ που;

Θα είναι κάτι μεταμορφωμένο.

Όσο για κουτσομπολιά, you know the number (email, anyway), you know the name...

Χεχέ, είμαι σίγουρος πως ο Rakasha θα αστράψει και θα βροντήσει αναλόγως όταν διαβάσει πώς συνωμοτούμε ex cathedra. Μέχρι την Ινδία.

(Κρυάδες.)
 
(Εφαγα ένα «που» στο προηγούμενο comment και ως εκ τούτου το πρόσθεσα. Ακριβοδίκαια. Αμχ.)

Περί αστραπών και βροντών, τώρα: μα αυτός δεν ήταν ο κοινός σκοπός; :-P
 
προσωπικά δεν μου προξενεί καμία έκπληξη που ο ρακάσα θέλγει το θηλυκό κοινό του. κάτι τέτοιους η λεπτή γλώσσα του λαού μας τους αποκαλεί τρυφερά "zum Auffressen" (προς καταβρόχθιση)

χεχ. αναρωτιέμαι αν φτάνουν αυτά για να γίνει πύραυλος*
 
Δεν ξέρω εσείς (helion, Sraosha), εγώ πάντως δεν έχω αντίρρηση να συνεχίσουμε τη φλυαρία ώσπου να μας διακόψει (ή και διαγράψει) αυτός ο ίδιος. Πώς το λένε, να δείτε: «Δεν είναι σωστό να αναφέρεστε σε κάποιον που... είναι παρών». (Μπρρρ.)
 
Θεσπέσια helion,

είμαι και σ' εσάς ευγνώμων. Απλώς να προσθέσω:

"Φάτε τον τον διάολα! (μετά διαβάστε Κουκουζέλη.)"

Γελώντας,

ο παρέχων τας καλάς συστάσεις
 
Φυσικά κι είναι παρών, ο πολυμήχανος και τετραπέρατος, ο άπιαστος διάολας.

Πλην όμως, τον αφήνουν οι γκόμενες να ασχοληθεί; Ευτυχώς, όχι.

Αλλιώς, θα ακουστεί όντως μέχρι εκεί που του πάνε τις βαλίτσες (κι εκεί που πάει η βαλίτσα). Κι εγώ πρέπει να φύγω: πάω να φάω τώρα κάτι σπονδές με προσούτο, μπρι και grana padano που μου κάνουνε...
 
Ωρα καλή. Ορεξη καλύτερη.
 
Eτσι συνεχίστε να μάθουμε κατιτις για Ινδία!

Δεν γίνεται να μας κεράσεις και εμάς τίποτα απο αυτά τα ειδωλόθυτα...που στα ετοιμάζουν κιόλας:-)

144 comments και βάλε...μάλλον με έχεις περάσει για κάποιον άλλο;-)
 
Μα αφού έχετε πια τόση όρεξη να φάτε από τα χεράκια μας, ε, κοπιάστε.

Μόνο που απόψε έχουμε γίγαντες πλακί, αν και νόστιμο, χθαμαλό φαγητό και σε καμμία περίπτωση της κλάσης 'πορνεύσαι και φαγείν ειδωλόθυτα'...

:-)
 
Μην το λέτε μπατζανάκη,
Με κανα κρασάκι κόκκινο "αντιεξουσιαστικό"(αυτοχλευασμός) καμμιά φέτα και τίποτα ξεροψημένα ψωμάκια, ταπεινά πράγματα...μετα γιγάντων πορνεύεις και το φχαριστιέσαι κιόλας.
Καλή όρεξη!
Ο Μπαρακάσας χάθηκε, που είναι;
 
Αχα, ώστε γίναμε και chat εκτός από blog, βλέπω, άντε μην πάρω την πηρούνα μου κι έρθω εκεί... Με διαολίσατε πάλι, είχατε δεν είχατε :P
 
Δημοσίευση σχολίου

Links to this post:

Δημιουργία Συνδέσμου<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?